Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Müslüm: Voice of Pain

Müslüm: Voice of Pain

25/05/2023 | Flixfilm

Müslüm: Voice of Pain på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter en smertefuld barndom hæver den tyrkisk/arabiske sanger Müslüm Gürses sig over sin dystre fortid og bliver et beundret idol. Inspireret af virkelige begivenheder.Se Müslüm: Voice of Pain på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Müslüm: Voice of Pain havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Müslüm: Voice of Pain på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Müslüm: Voice of Pain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Müslüm: Voice of Pain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Müslüm: Voice of Pain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Müslüm: Voice of Pain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar