Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Must Love Dogs

Must Love Dogs

01/01/2014 | Flixfilm

Se Must Love Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Gary David Goldberg
Skuespillere: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Armenian
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Fraskilte Sarah Nolan er ikke klar til romantik, men da hendes søster melder hende til en datingtjeneste på nettet, begynder de kærlighedshungrende hanhunde at hyle.


Se Must Love Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMust Love Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Must Love Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Must Love Dogs herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Must Love Dogs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Must Love Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar