Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Must Love Dogs

Must Love Dogs

01/01/2014 | Ingen kommentarer

Se Must Love Dogs på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: Gary David Goldberg
Skuespillere: Diane Lane, John Cusack, Elizabeth Perkins, Christopher Plummer
Spilletid: 98 min
Land: USA
Sprog: English, Armenian
IMDb-karakter: 5.9

Resumé: Fraskilte Sarah Nolan er ikke klar til romantik, men da hendes søster melder hende til en datingtjeneste på nettet, begynder de kærlighedshungrende hanhunde at hyle.


Se Must Love Dogs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Must Love Dogs havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Must Love Dogs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Must Love Dogs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Must Love Dogs er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Must Love Dogs stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar