Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mustang Island

Mustang Island

02/01/2018 | Flixfilm

Se Mustang Island på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Craig Elrod
Skuespillere: Macon Blair, Lee Eddy, John Merriman, Molly Karrasch
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter veninden har slået op med ham nytårsaften, følger Bill efter hende til en badeby ved den Mexicanske Golf. Men tingene bliver komplicerede undervejs.

Mustang Island havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mustang Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mustang Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mustang Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mustang Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mustang Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til Mustang Island

  1. simon - kl. 20:20, 04-01-2018:

    den har altså kun 7,2 på imdb

    Skriv kommentar