Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mustang Island

Mustang Island

02/01/2018 | 1 kommentar

Se Mustang Island på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Craig Elrod
Skuespillere: Macon Blair, Lee Eddy, John Merriman, Molly Karrasch
Spilletid: 86 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Efter veninden har slået op med ham nytårsaften, følger Bill efter hende til en badeby ved den Mexicanske Golf. Men tingene bliver komplicerede undervejs.


Se Mustang Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mustang Island havde premiere på Netflix Danmark den 2. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mustang Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Mustang Island herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mustang Island er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mustang Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.1 kommentar til Mustang Island

  1. simon - kl. 20:20, 04-01-2018:

    den har altså kun 7,2 på imdb

    Skriv kommentar