Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Mutantes S.21: 25 Anos Depois

Mutantes S.21: 25 Anos Depois

10/07/2023 | Flixfilm

Mutantes S.21: 25 Anos Depois på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Documentary
Instruktion: João de Sá
Skuespillere: Adolfo Luxúria Canibal, Miguel Pedro, António Rafael
Spilletid: N/A
Land: Portugal
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Det portugisiske rockband Mão Morta vender tilbage til Theatro Circo i deres hjemby Braga for at fejre 25-årsjubilæet for Mutantes S.21.Se Mutantes S.21: 25 Anos Depois på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Mutantes S.21: 25 Anos Depois havde premiere på Netflix Danmark den 10. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mutantes S.21: 25 Anos Depois på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Mutantes S.21: 25 Anos Depois ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mutantes S.21: 25 Anos Depois stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mutantes S.21: 25 Anos Depois, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mutantes S.21: 25 Anos Depois er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar