Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Mute

23/02/2018 | Flixfilm

Se Mute på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Duncan Jones
Skuespillere: Levi Eisenblätter, Rosie Shaw, Eugen Bauder, Livia Matthes
Spilletid: 126 min
Land: UK, Germany
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Efter en stum mands kæreste forsvinder, rejser han til Berlins lurvede underverden i den nære fremtid, og der taler hans handlinger højere end ord.

Mute havde premiere på Netflix Danmark den 23. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Mute på NetflixAnmeldelse: Mute

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Mute ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mute stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mute, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mute er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar