Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Muted

19/05/2023 | Flixfilm

Muted på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Arón Piper, Almudena Amor, Cristina Kovani
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Sergio har ikke ytret et ord, siden han myrdede sine forældre for seks år siden. Nu forsøger en psykiater at finde frem til sandheden gennem en indviklet efterforskning.Se Muted på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Muted (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Muted på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Muted (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muted (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Muted, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Muted er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar