Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mutiny of the Worker Bees

Mutiny of the Worker Bees

20/05/2020 | Flixfilm

Se Mutiny of the Worker Bees på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: Carlos Morett
Skuespillere: Gustavo Egelhaaf, Alejandro Suárez, Bárbara de Regil, Mauricio Argüelles
Spilletid: 93 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 3.8

Beskrivelse: Da Omars bedstefar tvinger ham til at søge job i et teknologifirma i Mexico City, møder han nogle sjove kolleger – og nogle fjender.


Se Mutiny of the Worker Bees på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Mutiny of the Worker Bees havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Mutiny of the Worker Bees ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Mutiny of the Worker Bees:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Mutiny of the Worker Bees er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mutiny of the Worker Bees stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar