Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mutiny of the Worker Bees

Mutiny of the Worker Bees

20/05/2020 | Flixfilm

Mutiny of the Worker Bees på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Carlos Morett
Skuespillere: Gustavo Egelhaaf, Alejandro Suárez, Bárbara de Regil
Spilletid: 93 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.1

Handling: Da Omars bedstefar tvinger ham til at søge job i et teknologifirma i Mexico City, møder han nogle sjove kolleger – og nogle fjender.

Mutiny of the Worker Bees havde premiere på Netflix Danmark den 20. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mutiny of the Worker Bees på YouTube.Se Mutiny of the Worker Bees på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mutiny of the Worker Bees ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mutiny of the Worker Bees stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mutiny of the Worker Bees, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mutiny of the Worker Bees er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar