Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Mutiny on the Buses

Mutiny on the Buses

04/11/2021 | Flixfilm

Mutiny on the Buses på Netflix

Produktionsår: 1972
Genre: Comedy
Instruktion: Harry Booth
Skuespillere: Reg Varney, Doris Hare, Michael Robbins
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Pengeproblemer truer med at ødelægge buschaufføren Stans relation til kollegaen Susy, medmindre han kan lande et spændende nyt job som chauffør i en safaripark.

Mutiny on the Buses havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Mutiny on the Buses på YouTube.Se Mutiny on the Buses på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Mutiny on the Buses ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Mutiny on the Buses stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Mutiny on the Buses, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Mutiny on the Buses er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar