Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Muzikanten Voor Het Leven

Muzikanten Voor Het Leven

02/05/2022 | Flixfilm

Muzikanten Voor Het Leven på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En filmskaber følger tre gypsy-bands på turné og lærer om deres musiks historie og kultur gennem interviews og liveoptrædener.

Muzikanten Voor Het Leven havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Muzikanten Voor Het Leven på YouTube.Se Muzikanten Voor Het Leven på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Muzikanten Voor Het Leven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Muzikanten Voor Het Leven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Muzikanten Voor Het Leven, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Muzikanten Voor Het Leven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar