Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Amanda

My Amanda

15/07/2021 | Flixfilm

My Amanda på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Alessandra de Rossi
Skuespillere: Alessandra de Rossi, Piolo Pascual, Luz Valdez
Spilletid: 89 min
Land: Philippines
Sprog: Tagalog, Filipino
IMDb-karakter: 5.8

Handling: To usædvanligt tætte venner deler alle aspekter af deres liv med hinanden. Igennem livets op- og nedture forbliver deres bånd det eneste faste holdepunkt.

My Amanda havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Amanda på YouTube.Se My Amanda på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Amanda ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Amanda stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Amanda, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Amanda er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar