Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Babysitter’s a Vampire: The Movie

My Babysitter’s a Vampire: The Movie

22/12/2014 | Flixfilm

Se My Babysitter’s a Vampire: The Movie på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Family
Instruktør: William Butler
Skuespillere: Melissa Peterman, Mo Collins, Jim O'Heir, Wayne Wilderson
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Da forældrene tager i byen en aften, får Ethan og hans lillesøster et mareridt af en barnepige: en nyudklækket vampyr ved navn Sarah.


Se My Babysitter’s a Vampire: The Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Babysitter’s a Vampire: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Babysitter’s a Vampire: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Babysitter’s a Vampire: The Movie herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Babysitter’s a Vampire: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Babysitter’s a Vampire: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til My Babysitter’s a Vampire: The Movie

  1. Nadia - kl. 16:22, 24-03-2019:

    Jeg kan ikke finde den på netflix mere

    Skriv kommentar