Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Babysitter’s a Vampire: The Movie

My Babysitter’s a Vampire: The Movie

22/12/2014 | Flixfilm

My Babysitter’s a Vampire: The Movie på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Family
Instruktion: William Butler
Skuespillere: Melissa Peterman, Jim O'Heir, Mo Collins
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Da forældrene tager i byen en aften, får Ethan og hans lillesøster et mareridt af en barnepige: en nyudklækket vampyr ved navn Sarah.Se My Babysitter’s a Vampire: The Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Babysitter’s a Vampire: The Movie havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Babysitter’s a Vampire: The Movie på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Babysitter’s a Vampire: The Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Babysitter’s a Vampire: The Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Babysitter’s a Vampire: The Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Babysitter’s a Vampire: The Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til My Babysitter’s a Vampire: The Movie

  1. Nadia - kl. 16:22, 24-03-2019:

    Jeg kan ikke finde den på netflix mere

Skriv kommentar