Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Babysitter’s a Vampire

My Babysitter’s a Vampire

22/12/2014 | Flixfilm

Se My Babysitter’s a Vampire på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Family
Instruktør: William Butler
Skuespillere: Melissa Peterman, Mo Collins, Jim O'Heir, Wayne Wilderson
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Ethan, Benny og den nyudklækkede vampyr Sarah bekæmper zombier, dæmoner og andre overnaturlige væsner, som ofte giver problemer på skolen.


Se My Babysitter’s a Vampire på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Babysitter’s a Vampire havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Babysitter’s a Vampire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Babysitter’s a Vampire herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Babysitter’s a Vampire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Babysitter’s a Vampire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar