Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Babysitter’s a Vampire

My Babysitter’s a Vampire

22/12/2014 | Flixfilm

My Babysitter’s a Vampire på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Family
Instruktion: William Butler
Skuespillere: Melissa Peterman, Mo Collins, Jim O'Heir
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Ethan, Benny og den nyudklækkede vampyr Sarah bekæmper zombier, dæmoner og andre overnaturlige væsner, som ofte giver problemer på skolen.

My Babysitter’s a Vampire havde premiere på Netflix Danmark den 22. december, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Babysitter’s a Vampire på YouTube.Se My Babysitter’s a Vampire på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Babysitter’s a Vampire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Babysitter’s a Vampire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Babysitter’s a Vampire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Babysitter’s a Vampire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar