Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Beautiful Broken Brain

My Beautiful Broken Brain

18/03/2016 | Flixfilm

Se My Beautiful Broken Brain på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Sophie Robinson, Lotje Sodderland(co-director)
Skuespillere: David Lynch, Sophie Robinson, Hente Sodderland, Jan Sodderland
Spilletid: 86 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Hun fik en hjerneblødning som 34-årig. Denne dokumentar fortæller om hendes kampe, nederlag og gennembrud, da hun skal lære at tale, læse og skrive igen.

My Beautiful Broken Brain havde premiere på Netflix Danmark den 18. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Beautiful Broken Brain på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Beautiful Broken Brain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Beautiful Broken Brain stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Beautiful Broken Brain, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Beautiful Broken Brain er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar