Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Best Friend Anne Frank

My Best Friend Anne Frank

01/02/2022 | Flixfilm

My Best Friend Anne Frank på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Drama
Instruktion: Ben Sombogaart
Skuespillere: Aiko Beemsterboer, Zsolt Trill, Josephine Arendsen
Spilletid: 103 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch, German, Hungarian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Bygger på det virkelige venskab mellem Anne Frank og Hannah Goslar – fra det nazibesatte Amsterdam til deres rystende genforening i en koncentrationslejr.Se My Best Friend Anne Frank på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Best Friend Anne Frank havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Best Friend Anne Frank på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Best Friend Anne Frank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Best Friend Anne Frank stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Best Friend Anne Frank, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Best Friend Anne Frank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar