Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Best Friend’s Girl

My Best Friend’s Girl

01/12/2013 | Ingen kommentarer

Se My Best Friend’s Girl på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Patrice Leconte
Skuespillere: Daniel Auteuil, Dany Boon, Julie Gayet, Julie Durand
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Alexis er smuk, smart og træt af sin ivrige kæreste Dustin, der efter blot fem ugers dating presser på for at flytte sammen. Da Alexis slår op med ham, må han dog gå til yderligheder.


Se My Best Friend’s Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Best Friend’s Girl havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Best Friend’s Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Best Friend’s Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Best Friend’s Girl er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Best Friend’s Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar