Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Best Friend’s Wedding

My Best Friend’s Wedding

01/03/2019 | Flixfilm

Se My Best Friend’s Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Comedy
Instruktør: Patrice Leconte
Skuespillere: Daniel Auteuil, Dany Boon, Julie Gayet, Julie Durand
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da madanmelderen Julianne Potter finder ud af, at hendes platoniske ven skal giftes, bliver hun klar over sine sande følelser for ham og forsøger at sabotere brylluppet.

My Best Friend’s Wedding (Min bedste vens bryllup) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Best Friend’s Wedding på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Best Friend’s Wedding (Min bedste vens bryllup) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Best Friend’s Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Best Friend’s Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Best Friend’s Wedding (Min bedste vens bryllup) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar