Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Big Fat Greek Wedding 2

My Big Fat Greek Wedding 2

01/05/2022 | Flixfilm

My Big Fat Greek Wedding 2 på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Kirk Jones
Skuespillere: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine
Spilletid: 94 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Mens Toula og Ian forsøger at puste liv i deres ægteskab, inspirerer en gammel familiehemmelighed den store Portokalos-klan til at holde endnu et bryllup.

My Big Fat Greek Wedding 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Big Fat Greek Wedding 2 på YouTube.Se My Big Fat Greek Wedding 2 på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Big Fat Greek Wedding 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Big Fat Greek Wedding 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Big Fat Greek Wedding 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Big Fat Greek Wedding 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar