Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Big Fat Greek Wedding

My Big Fat Greek Wedding

08/09/2016 | Ingen kommentarer

Se My Big Fat Greek Wedding på Netflix

Indspilningsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Joel Zwick
Skuespillere: Nia Vardalos, Michael Constantine, Christina Eleusiniotis, Kaylee Vieira
Spilletid: 95 min
Land: Canada, USA
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Toula er single og græsk. Hun møder Ian, der er vegetar og ikke spor græsk. Kulturkløften er dyb, så det kræver mere end en flaske Ouzo at forene de to familier.


Se My Big Fat Greek Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Big Fat Greek Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Big Fat Greek Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Big Fat Greek Wedding herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Big Fat Greek Wedding er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Big Fat Greek Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar