Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Big Fat Greek Wedding

My Big Fat Greek Wedding

08/09/2016 | Flixfilm

My Big Fat Greek Wedding på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Joel Zwick
Skuespillere: Nia Vardalos, John Corbett, Michael Constantine
Spilletid: 95 min
Land: Canada, United States
Sprog: English, Greek
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Toula er single og græsk. Hun møder Ian, der er vegetar og ikke spor græsk. Kulturkløften er dyb, så det kræver mere end en flaske Ouzo at forene de to familier.

My Big Fat Greek Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 8. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Big Fat Greek Wedding på YouTube.Se My Big Fat Greek Wedding på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Big Fat Greek Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Big Fat Greek Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Big Fat Greek Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Big Fat Greek Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar