Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Bloody Valentine

My Bloody Valentine

04/03/2015 | Flixfilm

Se My Bloody Valentine på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Patrick Lussier
Skuespillere: Jensen Ackles, Jaime King, Kerr Smith, Betsy Rue
Spilletid: 101 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Tom plages af minder om en massakre, der fandt sted for flere år siden, og da han vender tilbage til sin hjemby, opdager han, at en øksegalning er begyndt at dræbe igen.


Se My Bloody Valentine på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Bloody Valentine havde premiere på Netflix Danmark den 4. marts, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Bloody Valentine ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Bloody Valentine herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Bloody Valentine er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Bloody Valentine stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar