Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Blueberry Nights

My Blueberry Nights

01/07/2014 | Flixfilm

Se My Blueberry Nights på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Romance
Instruktør: Kar-Wai Wong
Skuespillere: Jude Law, Norah Jones, Chad R. Davis, Katya Blumenberg
Spilletid: 95 min
Land: China, France, Hong Kong, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da hendes utro kæreste dropper hende, forlader en sønderknust New Yorker byen impulsivt for at tage på en odyssé tværs over USA.


Se My Blueberry Nights på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Blueberry Nights havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Blueberry Nights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Blueberry Nights herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Blueberry Nights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Blueberry Nights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar