Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Blueberry Nights

My Blueberry Nights

01/07/2014 | Flixfilm

My Blueberry Nights på Netflix

Produktionsår: 2007
Genre: Drama, Romance
Instruktion: Kar-Wai Wong
Skuespillere: Norah Jones, Jude Law, Natalie Portman
Spilletid: 1 min
Land: China, France, United States, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da hendes utro kæreste dropper hende, forlader en sønderknust New Yorker byen impulsivt for at tage på en odyssé tværs over USA.

My Blueberry Nights havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Blueberry Nights på YouTube.Se My Blueberry Nights på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Blueberry Nights ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Blueberry Nights stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Blueberry Nights, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Blueberry Nights er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar