Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Christmas Inn

My Christmas Inn

01/11/2020 | Flixfilm

My Christmas Inn på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Peter Sullivan
Skuespillere: Tia Mowry-Hardrict, Rob Mayes, Jackée Harry
Spilletid: 31S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: En kvinde, der står over for en stor forfremmelse på jobbet, arver en hyggelig kro i Alaska. Her begynder juletraditionerne – og en provinsadvokat – at fortrylle hende.

My Christmas Inn havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Christmas Inn på YouTube.Se My Christmas Inn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Christmas Inn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Christmas Inn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Christmas Inn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Christmas Inn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar