Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Country: The New Age

My Country: The New Age

14/10/2019 | Flixfilm

My Country: The New Age på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Drama, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yang Se-Jong, Woo Do-Hwan, Jang Hyuk
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.2

Handling: I slutningen af Goryeo-æraen var der nogen, der stod i spidsen for at skabe en ny tid – og andre almindelige mennesker, der risikerede alt.

My Country: The New Age (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Country: The New Age på YouTube.Se My Country: The New Age på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Country: The New Age (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Country: The New Age (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Country: The New Age, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Country: The New Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar