Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Country: The New Age

My Country: The New Age

14/10/2019 | Flixfilm

Se My Country: The New Age på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Se-Jong Yang, Do-Hwan Woo, Hyuk Jang, Seol-Hyun Kim
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Beskrivelse: I slutningen af Goryeo-æraen var der nogen, der stod i spidsen for at skabe en ny tid – og andre almindelige mennesker, der risikerede alt.


Se My Country: The New Age på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Country: The New Age (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Country: The New Age (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Country: The New Age herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Country: The New Age er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Country: The New Age (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar