Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Country: The New Age

My Country: The New Age

14/10/2019 | Ingen kommentarer

Se My Country: The New Age på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Action, Drama, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Nae-sang Ahn, Gyo-jin In, Hyuk Jang, Young-nam Jang
Spilletid: 70 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: I slutningen af Goryeo-æraen var der nogen, der stod i spidsen for at skabe en ny tid – og andre almindelige mennesker, der risikerede alt.


Se My Country: The New Age på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Country: The New Age (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Country: The New Age (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Country: The New Age herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Country: The New Age er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Country: The New Age (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar