Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Cousin Vinny

My Cousin Vinny

14/01/2015 | Flixfilm

Se My Cousin Vinny på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Crime
Instruktør: Jonathan Lynn
Skuespillere: Joe Pesci, Ralph Macchio, Marisa Tomei, Mitchell Whitfield
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Da Billy og Stan uberettiget anklages for at have myrdet en ekspedient i Alabama, tilkalder Billy hjælp fra sin uerfarne advokatfætter Vinny.


Se My Cousin Vinny på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Cousin Vinny havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om My Cousin Vinny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Cousin Vinny herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Cousin Vinny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Cousin Vinny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar