Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Cousin Vinny

My Cousin Vinny

14/01/2015 | Flixfilm

My Cousin Vinny på Netflix

Produktionsår: 1992
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Jonathan Lynn
Skuespillere: Joe Pesci, Marisa Tomei, Ralph Macchio
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da Billy og Stan uberettiget anklages for at have myrdet en ekspedient i Alabama, tilkalder Billy hjælp fra sin uerfarne advokatfætter Vinny.

My Cousin Vinny havde premiere på Netflix Danmark den 14. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Cousin Vinny på YouTube.Se My Cousin Vinny på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Cousin Vinny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Cousin Vinny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Cousin Vinny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Cousin Vinny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar