Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dad’s on Death Row

My Dad’s on Death Row

26/07/2022 | Flixfilm

My Dad’s on Death Row på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Animation, Short
Instruktion: Marcus Armitage
Skuespillere: Divian Ladwa
Spilletid: 6 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Denne dokumentar undersøger to mænds vej til dødsgangen i Texas, og hvordan deres forbrydelser og domme har påvirket deres døtre.

My Dad’s on Death Row havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Dad’s on Death Row på YouTube.Se My Dad’s on Death Row på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Dad’s on Death Row ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dad’s on Death Row stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Dad’s on Death Row, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Dad’s on Death Row er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar