Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Daughter’s Killer

My Daughter’s Killer

12/07/2022 | Flixfilm

My Daughter’s Killer på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: India
Sprog: Kannada, English, Telugu, Tamil, Malayalam, Hindi, Gujarati
IMDb-karakter: 7.4

Handling: En far har kæmpet i flere årtier for at få sin datters morder straffet i Frankrig eller Tyskland, før han går til ekstremer. En dokumentar om en virkelig forbrydelse.Se My Daughter’s Killer på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Daughter’s Killer havde premiere på Netflix Danmark den 12. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Daughter’s Killer på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Daughter’s Killer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Daughter’s Killer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Daughter’s Killer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Daughter’s Killer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar