Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dear Warrior

My Dear Warrior

13/11/2019 | Flixfilm

Se My Dear Warrior på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Fantasy, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tanapak Jongjaiphar, Pimchanok Leuwisetpaiboon, Varot Makaduangkeo, Oabnithi Wiwattanawarang
Spilletid: N/A
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.2

Beskrivelse: Det bliver til ægte kærlighed, da en astronom på magisk vis møder sin tegneseriehelt, men hun opdager hurtigt, at hans fiktive problemer er ganske virkelige.Se My Dear Warrior på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Dear Warrior (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Dear Warrior (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My Dear Warrior:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Dear Warrior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dear Warrior (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar