Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dear Warrior

My Dear Warrior

13/11/2019 | Flixfilm

My Dear Warrior på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Fantasy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Pimchanok Luevisadpaibul, Oabnithi Wiwattanawarang, Tanapak Jongjaiphar
Spilletid: 42 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Det bliver til ægte kærlighed, da en astronom på magisk vis møder sin tegneseriehelt, men hun opdager hurtigt, at hans fiktive problemer er ganske virkelige.

My Dear Warrior (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Dear Warrior på YouTube.Se My Dear Warrior på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Dear Warrior (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dear Warrior (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Dear Warrior, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Dear Warrior er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar