Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dog is My Guide

My Dog is My Guide

19/04/2019 | Ingen kommentarer

Se My Dog is My Guide på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En politibetjent bliver forflyttet og har svært ved at tilpasse sig. Hans liv bliver ikke nemmere, da han forelsker sig i en kvinde, han har meget lidt til fælles med.


Se My Dog is My Guide på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Dog is My Guide havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Dog is My Guide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Dog is My Guide herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Dog is My Guide er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dog is My Guide stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar