Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dog is My Guide

My Dog is My Guide

19/04/2019 | Flixfilm

Se My Dog is My Guide på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Comedy
Instruktør: Ismail Farouk
Skuespillere: Hasan Abdulfattah, Husain Abu-Haggag, Ragaa Al-Gidawy, Inas Al-Naggar
Spilletid: 99 min
Land: Egypt
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 3.2

Handling: En politibetjent bliver forflyttet og har svært ved at tilpasse sig. Hans liv bliver ikke nemmere, da han forelsker sig i en kvinde, han har meget lidt til fælles med.

My Dog is My Guide havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Dog is My Guide på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Dog is My Guide ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dog is My Guide stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Dog is My Guide, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Dog is My Guide er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar