Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dog Skip

My Dog Skip

01/10/2017 | Flixfilm

My Dog Skip på Netflix

Produktionsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktion: Jay Russell
Skuespillere: Frankie Muniz, Kevin Bacon, Diane Lane
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.0

Handling: For en ensom 9-årig i den trøstesløse by Yazoo i Mississippi er livet en kamp, indtil han får en hund, der vender op og ned på hans liv.

My Dog Skip havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Dog Skip på YouTube.Se My Dog Skip på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Dog Skip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dog Skip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Dog Skip, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Dog Skip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar