Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Dog Skip

My Dog Skip

01/10/2017 | Flixfilm

Se My Dog Skip på Netflix

Indspilningsår: 2000
Genre: Comedy, Drama, Family
Instruktør: Jay Russell
Skuespillere: Luke Wilson, Frankie Muniz, Kevin Bacon, Diane Lane
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: For en ensom 9-årig i den trøstesløse by Yazoo i Mississippi er livet en kamp, indtil han får en hund, der vender op og ned på hans liv.


Se My Dog Skip på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Dog Skip havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Dog Skip ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Dog Skip herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Dog Skip er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Dog Skip stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar