Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Encounter with Evil

My Encounter with Evil

28/10/2022 | Flixfilm

My Encounter with Evil på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary, Horror
Instruktion: N/A
Skuespillere: Olivia Cane, Frank Gerrish, Rob Saladino
Spilletid: N/A
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Virkelige personer, som mener, de har været udsat for dæmonisk besættelse, fortæller deres historie gennem genopførelser og vidnesbyrd.

My Encounter with Evil (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Encounter with Evil på YouTube.Se My Encounter with Evil på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Encounter with Evil (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Encounter with Evil (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Encounter with Evil, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Encounter with Evil er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar