Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Ex & Whys

My Ex & Whys

20/08/2020 | Flixfilm

Se My Ex & Whys på Netflix

Indspilningsår: 2009
Genre: Horror
Instruktør: Piyapan Choopetch
Skuespillere: Shahkrit Yamnarm, Wanida Termthanaporn, Navadee Mokkhavesa, Atthama Chiwanitchaphan
Spilletid: 90 min
Land: Thailand
Sprog: Thai
IMDb-karakter: 5.4

Beskrivelse: Den populære blogger Cali bliver hyret til en marketingkampagne sammen med en anden internetsucces, nemlig hendes ekskæreste Gio, som er opsat på at vinde hende tilbage.


Se My Ex & Whys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Ex & Whys havde premiere på Netflix Danmark den 20. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Ex & Whys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My Ex & Whys:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Ex & Whys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Ex & Whys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar