Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Father’s Dragon

My Father’s Dragon

11/11/2022 | Flixfilm

My Father’s Dragon på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Short, Drama
Instruktion: Emre Sefer
Skuespillere: Alina Boz, Nur Fettahoglu, Mehmet Kefli
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: N/A

Handling: En dreng forlader byen Aldriggrøn for at rejse til den mystiske ø Vildøen, hvor han finder uhyggelige væsner – og et venskab for livet.

My Father’s Dragon havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Father’s Dragon på YouTube.Se My Father’s Dragon på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om My Father’s Dragon ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Father’s Dragon stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Father’s Dragon, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Father’s Dragon er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar