Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My First First Love

My First First Love

26/07/2019 | Flixfilm

Se My First First Love på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tae-oh Kang, Ji Soo, Chae-Yeon Jung, Jinyoung Jung
Spilletid: 50 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Af forskellige personlige årsager flytter en gruppe af Yun Tae-os venner ind hos ham, hvorefter de oplever kærlighed, venskab og alt derimellem.


Se My First First Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My First First Love (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My First First Love (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til My First First Love:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My First First Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My First First Love (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar