Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Friend Dahmer

My Friend Dahmer

01/04/2019 | Flixfilm

Se My Friend Dahmer på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama, Horror
Instruktør: Marc Meyers
Skuespillere: Zachary Davis Brown, Lily Kozub, Ross Lynch, Vincent Kartheiser
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Teenageren Jeffrey Dahmer synes, det er hårdt at finde sig til rette, mens hans familie falder fra hinanden. Hans lyst til at slå ihjel tager lige så stille over.

My Friend Dahmer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Friend Dahmer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Friend Dahmer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Friend Dahmer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Friend Dahmer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Friend Dahmer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar