Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Friend Dahmer

My Friend Dahmer

01/04/2019 | Flixfilm

Se My Friend Dahmer på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Biography, Drama
Instruktør: Marc Meyers
Skuespillere: Zachary Davis Brown, Lily Kozub, Ross Lynch, Vincent Kartheiser
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Teenageren Jeffrey Dahmer synes, det er hårdt at finde sig til rette, mens hans familie falder fra hinanden. Hans lyst til at slå ihjel tager lige så stille over.


Se My Friend Dahmer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Friend Dahmer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Friend Dahmer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Friend Dahmer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Friend Dahmer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Friend Dahmer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar