Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Fuhrer

My Fuhrer

20/01/2017 | Flixfilm

Se My Fuhrer på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy, Drama, War
Instruktør: Dani Levy
Skuespillere: Helge Schneider, Ulrich Mühe, Sylvester Groth, Adriana Altaras
Spilletid: 89 min
Land: Germany
Sprog: German, Hebrew, Yiddish
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Tysklands mest feterede skuespiller hyres af den nazistiske propagandaminister Joseph Göbbels til at hjælpe lederen af Det Tredje Rige med en tale, han skal holde.


Se My Fuhrer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Fuhrer havde premiere på Netflix Danmark den 20. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Fuhrer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Fuhrer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Fuhrer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Fuhrer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar