Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Future Boyfriend

My Future Boyfriend

06/05/2015 | Flixfilm

Se My Future Boyfriend på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktion: Michael Lange
Skuespillere: Sara Rue, Barry Watson, Fred Willard, Enisha Brewster
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: Pax finder en ældgammel kærlighedsroman og rejser 1000 år tilbage i tiden til 2011 for at lære om kærlighed af bogens forfatter.

My Future Boyfriend havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Future Boyfriend på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Future Boyfriend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Future Boyfriend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Future Boyfriend, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Future Boyfriend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar