Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Future Boyfriend

My Future Boyfriend

06/05/2015 | Flixfilm

Se My Future Boyfriend på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Fantasy, Romance, Sci-Fi
Instruktør: Michael Lange
Skuespillere: Sara Rue, Barry Watson, Fred Willard, Enisha Brewster
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Beskrivelse: Pax finder en ældgammel kærlighedsroman og rejser 1000 år tilbage i tiden til 2011 for at lære om kærlighed af bogens forfatter.


Se My Future Boyfriend på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Future Boyfriend havde premiere på Netflix Danmark den 6. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Future Boyfriend ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Future Boyfriend herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Future Boyfriend er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Future Boyfriend stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar