Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

My Girl

16/08/2017 | Flixfilm

Se My Girl på Netflix

Indspilningsår: 1991
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: Howard Zieff
Skuespillere: Dan Aykroyd, Jamie Lee Curtis, Macaulay Culkin, Anna Chlumsky
Spilletid: 102 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: Denne charmerende film om at blive voksen følger en 11-årig pige, der lærer om kærlighed og det at miste, mens hun oplever mærkbare forandringer.


Se My Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Girl havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar