Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Golden Life

My Golden Life

27/09/2019 | Flixfilm

Se My Golden Life på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Hye-Sun Shin, Shi-hoo Park, Lee Tae-Hwan, Eun-Su Seo
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.0

Handling: En hårdtarbejdende kontraktansat medarbejder, der er desperat efter at få et fast job, får sit liv vendt på hovedet på grund af en uventet afsløring om hendes familie.

My Golden Life (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Golden Life på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Golden Life (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Golden Life (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Golden Life, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Golden Life er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar