Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Happy Family

My Happy Family

02/12/2017 | Flixfilm

Se My Happy Family på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Nana Ekvtimishvili, Simon Groß
Skuespillere: Ia Shugliashvili, Merab Ninidze, Berta Khapava, Tsisia Qumsishvili
Spilletid: 120 min
Land: Georgia, Germany, France
Sprog: Georgian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: En midaldrende hustru og mor til to chokerer sin traditionelle, georgiske husstand, da hun bekendtgør, at hun vil bo for sig selv.


Se My Happy Family på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Happy Family havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Happy Family ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Happy Family herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Happy Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Happy Family stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar