Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » My Happy Marriage

My Happy Marriage

05/07/2023 | Flixfilm

My Happy Marriage på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Animation, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Reina Ueda, Kaito Ishikawa, Houko Kuwashima
Spilletid: N/A
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Miyos grove familie anser hende for værdiløs – men sammen med hendes magtfulde kommende mand begynder hendes sande jeg og skjulte kræfter langsomt at bryde frem.Se My Happy Marriage på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Happy Marriage (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Happy Marriage på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Happy Marriage (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Happy Marriage (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Happy Marriage, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Happy Marriage er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar