Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Heroes Were Cowboys

My Heroes Were Cowboys

16/09/2021 | Flixfilm

My Heroes Were Cowboys på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Short
Instruktion: Tyler Greco
Skuespillere: Kate Wiltshire, Patrick Wiltshire, Robin Wiltshire
Spilletid: 22 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Robin Wiltshires hårde barndom blev reddet af cowboyfilm. Nu udlever han sin drøm i yderste potens og træner sine elskede heste til at optræde på det hvide lærred.

My Heroes Were Cowboys havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Heroes Were Cowboys på YouTube.Se My Heroes Were Cowboys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Heroes Were Cowboys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Heroes Were Cowboys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Heroes Were Cowboys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Heroes Were Cowboys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar