Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Holo Love

My Holo Love

07/02/2020 | Flixfilm

My Holo Love på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Lee Jeong-eun, Dahlia Salem, Hwang Chan-sung
Spilletid: 55 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ensom kvinde finder uventet kærligheden i et forhold til et menneskelignende hologram, der er en tro kopi af dets vanskelige skaber.

My Holo Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Holo Love på YouTube.Se My Holo Love på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Holo Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Holo Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Holo Love, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Holo Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar