Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Holo Love

My Holo Love

07/02/2020 | Flixfilm

Se My Holo Love på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Drama, Romance, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jeong-eun Lee, Ted Evans
Spilletid: N/A
Land: Korea
Sprog: N/A
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: En ensom kvinde finder uventet kærligheden i et forhold til et menneskelignende hologram, der er en tro kopi af dets vanskelige skaber.


Se My Holo Love på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Holo Love (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Holo Love (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Holo Love herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Holo Love er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Holo Love (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar