Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Honor Was Loyalty

My Honor Was Loyalty

01/03/2017 | Flixfilm

Se My Honor Was Loyalty på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, War
Instruktør: Leone Frisa, Alessandro Pepe
Skuespillere: Leone Frisa, Francesco Migliore, Paolo Vaccarino, Albrecht Weimer
Spilletid: 95 min
Land: Italy
Sprog: German, English
IMDb-karakter: 4.4

Beskrivelse: Midt i 2. verdenskrigs kaos og rædsler kæmper en engageret tysk soldat sin egen kamp med sin samvittighed.


Se My Honor Was Loyalty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Honor Was Loyalty havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Honor Was Loyalty ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Honor Was Loyalty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Honor Was Loyalty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Honor Was Loyalty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar