Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Husband Won’t Fit

My Husband Won’t Fit

20/03/2019 | Ingen kommentarer

Se My Husband Won’t Fit på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Kumiko og Kenichi mødtes på universitet og har et lykkeligt ægteskab, men med tiden truer et usædvanligt problem med at ødelægge deres forhold.


Se My Husband Won’t Fit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Husband Won’t Fit herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Husband Won’t Fit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar