Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Husband Won’t Fit

My Husband Won’t Fit

20/03/2019 | Flixfilm

My Husband Won’t Fit på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Kumiko og Kenichi mødtes på universitet og har et lykkeligt ægteskab, men med tiden truer et usædvanligt problem med at ødelægge deres forhold.

My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Husband Won’t Fit på YouTube.Se My Husband Won’t Fit på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Husband Won’t Fit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Husband Won’t Fit, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar