Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Husband Won’t Fit

My Husband Won’t Fit

20/03/2019 | Flixfilm

Se My Husband Won’t Fit på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Kumiko og Kenichi mødtes på universitet og har et lykkeligt ægteskab, men med tiden truer et usædvanligt problem med at ødelægge deres forhold.


Se My Husband Won’t Fit på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkMy Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til My Husband Won’t Fit herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til My Husband Won’t Fit (My Husband’s Penis Won’t Fit) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Husband Won’t Fit (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar