Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My ID is Gangnam Beauty

My ID is Gangnam Beauty

04/01/2022 | Flixfilm

My ID is Gangnam Beauty på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Soo-hyang Im, Cha Eun-Woo, Woo-Ri Jo
Spilletid: 60 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Mi-rae bliver mobbet med sit udseende og får plastikkirurgi i håb om et bedre liv, men møder nye udfordringer på college. Baseret på en populær koreansk webtoon-serie.

My ID is Gangnam Beauty (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My ID is Gangnam Beauty på YouTube.Se My ID is Gangnam Beauty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My ID is Gangnam Beauty (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My ID is Gangnam Beauty (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My ID is Gangnam Beauty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My ID is Gangnam Beauty er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar