Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Liberation Notes

My Liberation Notes

06/06/2022 | Flixfilm

My Liberation Notes på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Tre søskende, der er udmattede af hverdagen og det monotone voksenliv, søger indfrielse og et frirum fra deres ordinære tilværelse.

My Liberation Notes (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Liberation Notes på YouTube.Se My Liberation Notes på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Liberation Notes (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Liberation Notes (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Liberation Notes, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Liberation Notes er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar