Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Life So Far

My Life So Far

15/10/2014 | Flixfilm

Se My Life So Far på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Biography, Comedy, Drama
Instruktør: Hugh Hudson
Skuespillere: Colin Firth, Rosemary Harris, Irène Jacob, Mary Elizabeth Mastrantonio
Spilletid: 98 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tiårige Fraser Pettigrew vokser op på et skotsk landsted 1920'erne og fortæller historien om sin ikke helt almindelige familie.

My Life So Far havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Life So Far på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Life So Far ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Life So Far stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Life So Far, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Life So Far er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar