Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Eye

My Little Eye

19/04/2023 | Flixfilm

My Little Eye på Netflix

Produktionsår: 2002
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: Marc Evans
Skuespillere: Sean Cw Johnson, Kris Lemche, Stephen O'Reilly
Spilletid: 95 min
Land: United Kingdom, United States, France, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I en realityserie med en præmie på 1 mio. dollars skal fem personer bo sammen i seks måneder. Men hvis bare en person forlader huset, er der ingen, der vinder pengene.Se My Little Eye på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Little Eye havde premiere på Netflix Danmark den 19. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Eye på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Little Eye ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Eye stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Eye, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Eye er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar