Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony: A New Generation

My Little Pony: A New Generation

24/09/2021 | Flixfilm

Se My Little Pony: A New Generation på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Robert Cullen, José Luis Ucha, Mark Fattibene
Skuespillere: James Marsden, Vanessa Hudgens, Jane Krakowski
Spilletid: 90 min
Land: United States, Ireland, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Equestria er splittet, men en helt med klare øjne synes, at jordponyer, pegasusser og enhjørninger bør være venner, og med hoven på hjertet er hun klar til at bevise det.

My Little Pony: A New Generation havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se My Little Pony: A New Generation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony: A New Generation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony: A New Generation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony: A New Generation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony: A New Generation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar