Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

14/10/2018 | Flixfilm

Se My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Comedy, Drama, Family, Fantasy, Musical, Sci-Fi
Instruktion: Ishi Rudell, Katrina Hadley(co-director)
Skuespillere: Ashleigh Ball, Andrea Libman, Rebecca Shoichet, Tabitha St. Germain
Spilletid: 44 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Redaktøren af skolens årbog er pludselig blevet slettet fra sin bedste vens erindringer og må finde ud af at råde bod på det.

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship på YouTube.Se My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar