Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship

14/10/2018 | Flixfilm

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Animation, Comedy, Drama
Instruktion: Ishi Rudell, Katrina Hadley
Skuespillere: Ashleigh Ball, Andrea Libman, Rebecca Shoichet
Spilletid: 44 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Redaktøren af skolens årbog er pludselig blevet slettet fra sin bedste vens erindringer og må finde ud af at råde bod på det.Se My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship havde premiere på Netflix Danmark den 14. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Equestria Girls: Forgotten Friendship er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar