Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games

08/12/2015 | Flixfilm

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Animation, Family, Fantasy
Instruktion: Ishi Rudell, Jayson Thiessen
Skuespillere: Tara Strong, Rebecca Shoichet, Ashleigh Ball
Spilletid: 72 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Rainbow Dash, Applejack og vennerne konkurrerer mod Crystal Prep Academy og deres store stjerne.

My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games havde premiere på Netflix Danmark den 8. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games på YouTube.Se My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til My Little Pony Equestria Girls: Friendship Games er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar